2010 m. birželio 14 d., pirmadienis

Įvaizdis

Pagaliau gavau atsakymą į vieną sudėtingiausių klausimų mano kasdienybėje. Kiek save atsimenu, o geriausiai tai atsimenu paskutiniuosius 10 metų, mane ištinka nedidelis šokas, kai sužinau, kad kas nors mano namuose apsilankys. Pas mus namie TIKRAI LABAI DAŽNAI lankosi įvairiausi žmonės! Ir mane kiekvieną kartą užpuola staigus nerimas....

Pabandysiu paaiškinti, kas vyksta mano galvoje. Kai aš pati, ką nors pasikviečiu į svečius, arba kai man praneša, kad užeis tas ir tas žmogus, o baisiausia, kai man nepraneša, bet jau į duris beldžiasi, koks svečias, mano pati pirma mintis būna - REIKIA TVARKYTIS NAMUS, t.y. surinkti nuo žemės visus daiktus, sutvarkyti indus, nukabinėti rūbus, uždaryti visas spintas.... arba viską sunešti į vaikų kambarį, duris gerai uždaryti ir tikėtis, kad svečias nenorės ten užeiti. Šie du dalykai - svečiai ir tvarkymasis - manyje taip suaugę, kad aš tiesiog niekaip kitaip ir nežinau, kad gali būti.

Iš tikrųjų, man-taip-visada-buvo-ir-yra-ir bus! Taip bent jau aš galvojau iki šiol...

Kol prieš kokį mėnesį, aš pagaliau supratau, kame čia reikalas! Reikia pasakyti, kad mano vyras nepatiria jokių panašių jausmų ir minčių. Jam visiškai nesvarbu, kas ir kada pas jį užeis, kaip atrodys namai, kai tas žmogus ateis. Arba jis gali bet kada pasiprašyti pas jus į svečius ir TIKRAI NEMATYS, kad pas jus betvarkė.
Taigi, kai jis eilinį kartą pasiprašė po pusvalandžio užeiti pas mano brolį, tas mano brolis taip pat greitai sutiko. O tada po kelių minučių, atskambino brolio žmona ir labai mielai paprašė dabar Artūro neeiti pas juos. Aš pagaliau suprantau, kokia problemą AŠ turiu: ĮVAIZDIS.


Stengdamasi atrodyti tokia, kokia iš tikrųjų nesu, kuriu į v a i z d į . Dabar garsiai pasakau visiems: tai netiesa, kad mano namai visą laiką tvarkingi. Tai netiesa, kad aš visą laiką viską suspėju. Tai netiesa, kad man patinka viską daryti dėl kitų žmonių, o pačiai linkti užkulisiuose. Tai melas, kad aš susitvarkau su vaikais....

Vakar ir vėl turėjau visą "trobą" svečių, švelniai tariant, aristokratiškų ir turtingų. Vėl puoliau viską rinkti ir valyti, kol supratau, kad aš taip nebegaliu ir nebenoriu daryti. Kas iš to mano daiktų rinkimo, jeigu po 5 min. svečiavimosi vaikai jau svetainėje žaidė pagalvių mūšį ir pradėjo tempti savo antklodes vaidindami dinozaurus... KAS IŠ TO MANO NORO PASIRODYTI PUIKIA NAMŲ ŠEIMININKE, jeigu iš tikrųjų tai beviltiška šiame gyvenimo etape...

Tokiu būdu tampu pažeidžiama, galbūt, mano artimi žmonės pagalvos, kad aš nebesusitvarkau, nebepajėgiu apkuopti namų ir vaikų. Bet juk tai ir yra tiesa, kad man sunku visa tai padaryti. Aš nusprendžiau nebekurti savo klaidingos tikrovės, o gyventi ramybėje tokioje kasdienybėje, kokia ji iš tikrųjų yra mano namuose.

Per praeitų metų Moterų konferenciją pirmą kartą susimąsčiau, kad gal tikrai mano gyvenimo varomoji jėga yra gero įvaizdžio kūrimas? Praėjo dar 9 mėnesiai, kol ši tiesa mano gyvenime tapo akivaizdi.

Aš noriu gyventi gražiuose ir tvarkinguose namuose, noriu gerbti tvarką, bet su trimis berniukais (1, 3 ir 5 metų) teks palaukti. O kai jau juos "atiduosiu" žmonoms, tada mano namai vėl priklausys man!

Būkite palaiminti šią savaitę!
Vita
p.s. čia iliustruoju tai, ką parašiau. Vėlgi, nei aš, nei Artūras negeriam alaus. O vat buteliai pas mus balkone mėtosi. Ir tai ne mano!!!! O Artūro brolio, statybininko, kuris išgėręs skaniai alaus butelį, pasideda jį mūsų balkone, tiesiai prie įėjimo... Ir kaip aš galiu spėti rinkti 5 vyrų daiktus???????



8 komentarai:

  1. Jetau, kaip viskas iki skausmo pazistama :-) Juokas per asaras. Aciu tau, kad isdristi, kad pasidalini tuo, ka net sau sunku pripazint.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vita, ačiū už pasidalinimą. SUPER! Ačiū už atvirtumą. Kažkodėl taip yra gyvenime, kad menkas įkvėpimas kitam, kai kažkas šialia visame kame "susitvarko". O vat kai atvirai ir nuoširdžiai, pasako ar parašo, kaip tu, tai taip padrąsina. Juk visos mes taip jaučiamės! Ir visos susiduriam su tais pačiais vidiniais stresais. Tu tai turi pasiteisinimą, kad pas tave trys berniukai. O aš jaučiuosi kalta, kad nesu tokia kaip Vita, Sabina, Jurga - visos trijų vaikų mamos ir daro mano akim daugiau nei aš, vieno berniuko mama. Bet tuo pačiu žinau, kad mano motyvas pradėti kažką daryti negali būti dėl kaltės jausmo, tad stengiuos stabdyti šią savo mintį... Dar kartą ačiū už atvirumą ir nuoširdumą!
    P.s. įdomu tai, kad kai buvau netekėjusi, tiek nesukau galvos dėl namų įvaizdžio, o dabar gyvendama šeimoje, kažkodėl užsidėjau sau naują standartą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. oj jus moterys :DDD is tikro sd ksi einu i svecius, kolkas, neziuriu i tvarkinguma :P man visai nesvarbu ar spinta uzdaryta ar ne !
    ypac kai ateinu pas vienintele sesyte, kur netvarka man net pstinka !
    aciu kad pasipasakojai :P
    laukiu kokiu nors zinikiu i privata :P

    AtsakytiPanaikinti
  5. naktinedama uztikau si irasa. kadangi turiu panasiu 'problemu' ir vis analizuoju, kodel mano vyras reaguoja 'lengviau', pasidariau isvadas, kad visu pirma, gal tai moteriskas bruozas - noras patikti / itikti, buti priimamai ir t.t. vyrams to maziau reikia, arba jie siek tiek kitaip ta realizuoja.. kitas niuansas, kad namai ir ju tvarkymas teoriskai kazkiek gula ant moters atsakomybes lauko.. jei mano vyras vairuoja masina, o ji baisiai purvina, as visiskai nesigrauziu del to lyginant su juo. ech, o del namu tai kazko ir geda kalte ima kad apsileide..

    AtsakytiPanaikinti


  6. rasti tikrą meilės rašytoją? meilės rašytojas, kurio darbai parodė rezultatus? Skambinkite / WhatsApp DR SUNNY +2349030731985. išgydyti iš sudaužytos širdies „Aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį“ susisiekite su drsunnydsolution1@gmail.com, kad padėtumėte skubiai sugrąžinti savo buvusį meilužį po skyrybų / skyrybų „Po 12 vedybų metų aš ir mano vyras buvo įsitraukęs į vieną ar kitą ginčą, kol galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau niekada nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stiprus tik dėl vaikai, bet aš nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užliejo skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjęs savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis galėtų sugrįžti pas mane. tikrai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir atėjau į svetainę, kurioje buvo siūloma, kad DR SUNNY galėtų padėti greitai sugrįžti atgal. Taigi, aš jaučiau, kad turėčiau pabandyti jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė meilės meilės žodį. 11 valandų vėliau, mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų, Taigi nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė, nei buvo anksčiau, viskas dėkojama DR SUNNY. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad DR SUNNY yra tikras burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams ištikus bėdai, jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio. arba greitai išsaugokite savo santuoką. Daugiau neverkite, susisiekite su DR SUNNY dabar. Tai yra jo kontaktinis asmuo, parašykite jam el. Paštu: drsunnydsolution1@gmail.com arba paskambinkite / WhatsApp jam: + 2349030731985, jūsų gerumo niekada nepamiršite. Cindy Wanderly iš JAV.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje. Jūs žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą už kitą moterį, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti