2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Ypatingi imbieriniai sausainiai

Šią savaitę su savo trimis vaikais sugebėjau užsiimti imbierinių sausainių kepimu. Kas esate bandęs tai daryti, žinote, ką reiškia su trimis pypliais suktis mažiausioje pasaulyje virtuvėje!

Stengiausi jų nereguliuoti, bet vistiek daug nervų kainavo. Ar rezultatas vertas vargo? Pažiūrėkite patys!

Šie sausainiai yra ypatingi, nes:
* Aš tikrai tiksliai žinau jų sudėtį;
* Viskas pagaminta namuose, savo rankomis;
* Jie visada tokie skanūs, kad reikia gerai paslėpti norint išsaugoti bent kelis egzempliorius seneliams;
* Jų visada užtenka geriems draugams pavaišinti!

Na, dabar reikia pristatyti visus, kurie prisidėjo prie ilgo ir sunkaus gamybos proceso:















Didysis Adomas (5,5 metų) padarė pusę darbo...
















Nors Benjaminas (2,5 metų) pradžioje visiškai nepaisė jokių patarimų ir nurodymų, pabaigoje prisėdo ir taip gražiai gražiai nuspalvino net kelis sausainius! Tikras Šaunuolis!















Na, o Teodoras (9 mėn.) galėjo tik zysti aplink ir tampyti mamai už sijono... bet vistiek šaunuoliškai laukia savo pirmųjų šv. Kalėdų.


Dar pabaigai, labai noriu parodyti, kaip atrodo vaikai, kuriems truputį per daug leidžiama valgyti šokolado... Ir bėda čia tikrai ne kiekyje, bet kaip jis sugeba nuo duonos, ant kurios buvo užteptas šokoladas, nulaižyti tą skanėstą!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą